Geplaatst op 1.574 Reacties

Fudge Hair shaper

Karamel voor in je haar. Dat is de gedachte die naar bovenkomt bij de naam Fudge. Dat is toch dat lekkere snoepje gemaakt van boter, poedersuiker en melk? Ja, ook. Naast het snoepje is er ook een hairstyling merk met de naam Fudge.

De hairshaper van Fudge

De hairshaper van Fudge is zelfs één van de best verkochte stylingsproducten van de wereld. Mannen met pit zoals Brad, maken maar al te graag gebruik van de Hairshaper van Fudge en voelen zich als de koning te rijk. De naam van Fudge Hair shaper zegt het al, het is een hairshaper en geen haargel. Met een hairshaper kun je het haar stylen zonder dat het hard wordt. Het resultaat is een kapsel met een mat effect: je haar blijft droog in model zitten.    

Fudge Hairshaper, haargel

 

De Fudge Hairshaper ruikt een beetje naar vanille en ziet er karamelachtig uit. Fudge Hair Shaper is een crème die het haar volume en vorm geeft, goed verstevigt (strong hold) en de conditie van het haar verbeterd. Het is met name geschikt voor kort tot halflang haar.

De Fudge Hairshaper gebruiken

Je kunt de hairshaper van Fudge het beste aanbrengen op handdoekdroog haar. Gebruik ongeveer twee vingertoppen en warm het op in je handpalmen. Meng de hairshaper goed door je haar heen. Met je vingertoppen kun je accenten bijwerken. Laat het geheel opdrogen en gebruik geen haarlak, dan maak je het haar namelijk te zwaar.

Online ook verkrijgbaar bij: Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *