Geplaatst op 1.612 Reacties

Wella Styling: Shape Shift

In een dipje omdat je haar niet wil zitten of kun je maar niet de juiste haargel vinden? Wat vroeger nog in een Bouncy Dip zat, is nu nieuw leven ingeblazen. Dat is namelijk de Styling Dry Shape Shift van Wella (topnaam). Een elastische haargel die je haar laat glanzen en een dag lang in model kan houden.

Wella Shape Shift

Wella heeft het oude product de Bouncy Dip aangepast naar een nieuwe formule: de Shape Shift. Dit is zeer jammer want de Bouncy Dip van Wella was een topproduct. Het was zeer stevig, rook lekker en met 1 potje kon je gerust 3 maanden lang je haar stylen. Wat dat betreft kan Wella kan zeker wat leren van de filosofie van Brylcreem. Niets meer veranderen aan een goed product.

Gelkoning: Dit is één van onze favorieten! Perfect voor kort haar.

Wella Bouncy Dip, haargel

 

Ondanks dat het product minder is dan zijn voorganger, is de Shape Shift van Wella een prima stylingproduct. Het is met name geschikt voor kort, droog en ietwat stug haar. De Shape Shift geeft je haar glans zonder het vet of plakkerig te maken. Je kunt dit haarproduct het beste aanbrengen op handdoekdroog haar en je hebt slechts een vingertop nodig om over de gewenste hoeveelheid te beschikken.

De Shape Shift van Wella gebruiken

Verdeel de Shape Shift goed door je haar heen en werk accenten af met je vingertoppen. Je hebt genoeg aan twee vingertoppen met Shape Shift. Met deze haargel blijft je haar gerust een dag in model zitten. Nadat je het product een dag gebruikt hebt wordt het aangeraden om de Shape Shift uit je haar te wassen.

Reacties zijn gesloten.