Gepost op

Alternatief voor gel kapsels 2012

Koningen er is langzamerhand een trend op de markt gaande en er dreigt een opstand. De koninginnen eisen steeds vaker dat er minder gel in het haar wordt gebruikt en dat er zelfs alternatieven worden gebruikt. De gel kapsels zullen naar verwachting een verandering ondergaan in 2012. De redactie van Gelkoning.nl heeft tot nu toe het koninkrijk zelf nog in handen en maakt momenteel nog gebruik van deze geniale haargel.

Als jou koninkrijk wel begint te wankelen, dan zijn hier een aantal haarstylingproducten die een haargel kunnen vervangen:

Kadus Fiber Transformation

Een goed alternatief voor een haargel is de Fiber gum van Kadus Professional. Dit is een krachtige fibergum van het kappersmerk Kadus Professional. De Fiber gum is voor het grote publiek op dit moment alleen nog verkrijgbaar bij kappers. Dus informeer je kapper naar dit product als je interesse hebt.

Kadus Proffessional Fiber Gum

Prima product, verkrijgbaar bij kappers.

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

  • Type haar: kort tot halflang haar
  • Gemiddelde prijs: €9,99 per 75 ml (afhankelijk van kapper)

Zo gebruik je de Kadus Fiber gum

Bij het opwarmen van deze fibergum in je handpalmen merk je al dat de gum erg krachtig is. Warm daarom de fibergum goed op en breng het vervolgens aan op handdoekdroog haar. Verdeel de fiber gum goed door je haar en maak je kapsel af door accenten met je vingertoppen te bewerken. Wil je de fiber gum liever aanbrengen op droog haar, dan is het belangrijk dat je de vezels in de fiber gum eerst uit elkaar trekt. Dit doe je door je handen een aantal keer uiteen te trekken. Hierdoor creëer je een extra textuureffect. De Fiber gum van Kadus Professional is uitwasbaar met shampoo en doe dit ook dagelijks.

Taft Power ’n Touch

Een modelling gum die versteviging geeft en waarmee je het kapsel gedurende de dag kunt restylen is de Power ’n Touch modelling gum van Taft (Schwarzkopf). Dit product is zeer geschikt om een kuif mee te maken die langdurig blijft zitten zonder je haar hierbij vet te maken.

Taft Styling Power 'n Touch Modelling gum

Dit product is helaas niet meer verkrijgbaar, een goed alternatief voor dit product is de Whatever Messy Look Paste

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

  • Type haar: kort tot halflang haar

Zo gebruik je de Power ’n Touch modelling gum

Warm een klein beetje Power ’n Touch modelling gum op in je handpalmen en brengt het aan op handdoekdroog haar. Verdeel de modelling gum goed door je haar en trek het haar vervolgens met je vingertoppen een beetje omhoog. Op deze manier creëer je een luchtige kuif. Let er op dat je niet teveel van deze modelling gum gebruikt. De Power ’n Touch modelling gum is uitwasbaar met shampoo en doe dit ook dagelijks.

Junior Restyler Fibercream

De restyler fibercream van Junior Power Styling (Schwarzkopf), is een soort crème die ervoor zorgt dat er in je haar een netwerk van fibers ontstaat. Hierdoor krijg je het kapsel gemakkelijk in model en is het restylebaar. Deze fibercream kan dus tegen een stootje.

Junior Restyler Fibercream

Online verkrijgbaar bij: Drogisterij.net

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

  • Type haar: kort tot halflang haar
  • Gemiddelde prijs: €4,99 per 150 ml

Zo gebruik je de restyler fibercream

Wanneer je deze fibercream wilt gebruiken moet je een beetje fibercream in je handpalmen doen en het enkele keren uit elkaar trekken om een netwerk van fibers te maken. Dit moet je doen om de fibercream zo effectief mogelijk te gebruiken. Vervolgens verdeel je het in je handdoekdroge haar en werk je accenten af met je vingertoppen. Ook deze fibercream is uitwasbaar met shampoo en doe dit ook dagelijks. Zo zorg je ervoor dat je haar gezond blijft en geen roos ontwikkeling creëert.

Reacties zijn gesloten.