Gepost op

Axe Styling

Voor de koningen die proberen en wellicht succesvol zijn om hun koninginnen te verleiden met de deodorants en shampoos van Axe is er een nieuw product op de Nederlandse markt aanwezig. Axe Styling gel, For Men.

Axe Styling gel

Op de Amerikaanse haargelmarkt is de Axe Hair Styling lijn sinds eind 2009 aanwezig op de markt en was Axe Styling binnen een jaar marktleider op het gebied; haargellen voor koningen. De haarlijn van Axe Styling is dus succesvol te noemen. Op de Nederlandse markt is het koninkrijk der haargellen op dit moment nog in handen van vele andere gel producenten.

Axe Styling For Men Haargel

Axe Styling producten

Binnen het assortiment van Axe Styling zijn in totaal 9 varianten aanwezig, maar de haargellen die je voornamelijk in de schappen zult vinden zijn de volgende varianten:

Clean Cut Look
Dit is een haar pomade waarmee je geen gellook creëert. Het is een pommade en hiermee is het dus lastiger om je haar omhoog te stylen. Het maakt je haar niet vet en een kleine hoeveelheid pomade gebruiken is een aanrader.

Swept Over Look
Op en top glans creëer je met deze haargel. Niet te veel gebruiken want anders schijnt je haar als een koningskroon in de zon.

Messy Look
De whatever Messy Look Paste is een haargel waarmee je een out of bed look creëert. Deze gel geeft stevigheid en textuur aan het haar. De haargel is volgens vele reviews de favoriet onder de Axe Styling producten.

Spiked Up Look
Dit is een haargel die ontwikkeld is om de meest extreme kapsels mee te creëren. Deze gel wordt wel hard, maar niet zo hard dat je ermee in de ogen van je koningin loopt te prikken. Lees meer over de Spiked Up Look haargel.

Hold+Touch
Naast de bovenstaande haargellen die in potten met een inhoud van 75 milliliter aangeboden worden, zijn er ook nog 3 tubevarianten met de benaming Axe Hold+Touch. Axe Hold+Touch heeft 3 varianten: Hold+Touch for normal hair, Hold+Touch for thick hair en Hold+Touch for fine hair.

Het sterke punt van de Hold+Touch lijn is dat deze gericht is op verschillende haardikten. Normale haargellen zijn over het algemeen ontwikkeld voor een “standaard” haar dikte. Axe probeert met de Hold+Touch lijn, koningen te helpen met verschillende haardiktes.

Conclusie

Axe Styling For Men biedt een groot aanbod van verschillende haargellen aan. Voor de meeste haargellen zijn echter ook vele alternatieven aanwezig op de markt. Voor de echte Axe fans zijn de haargellen zeker de moeite waard om te proberen. Binnenkort volgen er reviews om te bekijken of de haargellen van Axe ook koningswaardig zijn.

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.net

Reacties zijn gesloten.