Geplaatst op 1.599 Reacties

Axe Styling

Voor de koningen die proberen en wellicht succesvol zijn om hun koninginnen te verleiden met de deodorants en shampoos van Axe is er een nieuw product op de Nederlandse markt aanwezig. Axe Styling gel, For Men.

Axe Styling gel

Op de Amerikaanse haargelmarkt is de Axe Hair Styling lijn sinds eind 2009 aanwezig op de markt en was Axe Styling binnen een jaar marktleider. De haarlijn van Axe Styling is dus succesvol te noemen.

Axe Styling For Men Haargel

Axe Styling producten

Binnen het assortiment van Axe Styling zijn in totaal 9 varianten aanwezig, maar de haargellen die je voornamelijk in de schappen zult vinden zijn de volgende varianten:

Clean Cut Look
Dit is een haar pomade waarmee je geen gellook creëert. Het is een pommade en hiermee is het dus lastiger om je haar omhoog te stylen. Het maakt je haar niet vet en een kleine hoeveelheid pomade gebruiken is een aanrader.

Swept Over Look
Op en top glans creëer je met deze haargel. Niet te veel gebruiken want het glimt goed.

Messy Look
De whatever Messy Look Paste is een haargel waarmee je een out of bed look creëert. Deze gel geeft stevigheid en textuur aan het haar. De haargel is volgens vele reviews de favoriet onder de Axe Styling producten.

Spiked Up Look
Dit is een haargel die ontwikkeld is om de meest extreme kapsels mee te creëren. Lees hier de volledige review over deze haargel.

Hold+Touch
Naast de bovenstaande haargellen die in potten met een inhoud van 75 milliliter aangeboden worden, zijn er ook nog 3 tubevarianten met de benaming Axe Hold+Touch. Axe Hold+Touch heeft 3 varianten: Hold+Touch for normal hair, Hold+Touch for thick hair en Hold+Touch for fine hair.

Reacties zijn gesloten.