Geplaatst op 1.599 Reacties

Axe Whatever Messy Look Paste

Voor de Gelkoning die op zoek is naar een Messy Look, heeft Axe Styling de Whatever Messy Look Paste. Deze crème-achtige haargel is een styling product dat gemakkelijk restylebaar is en waarmee je een out of bed look kunt creëren. Waar de Koninginnen zo wild van worden, aldus Axe styling.

Messy Look Paste van AXE

Deze Whatever Messy Look Paste is met name geschikt voor halflang haar en is een zeer stevige haarcrème. Doordat het product je kapsel restylebaar maakt en je haar niet hard wordt, zal het kapsel niet stevig in model blijven zitten. Je creëert namelijk geen gel-look met dit product.

Axe Styling, Haargel, Whatever Messy Look

De Messy Look Paste gebruiken

Wanneer je de Whatever Messy Look Paste uit het potje haalt (ongeveer drie vingertoppen), merk je dat de haarcrème een klein beetje hard is. Warm de haarcrème daarom goed op in je handpalmen en verdeel de Whatever Messy Look Paste vervolgens in handdoekdroog haar. Style je kapsel vervolgens in het gewenste model en werk accenten af met je vingertoppen. Na een dag er als een Koning te hebben bijgelopen, is het tijd om je haar te wassen. Doe dit dagelijks, zo blijft je haar gezond en voorkom je roos ontwikkeling.

Reacties zijn gesloten.