Gepost op

Baby haargel

Mohawk kid

Gelkoning.nl is er voor iedereen en dus ook voor moeders die een haargel zoeken voor hun jonge kinderen of baby’s. Ook een baby of een peuter moet er kunnen uitzien als een echte Gelkoning. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Voor een baby is het echter niet aan te raden om een reguliere haargel te gebruiken.

Zwitsal goedemorgen haargel

Zwitsal heeft bijvoorbeeld speciaal voor Baby’s de Goedemorgen haargel ontwikkelt. De gel is een milde PH neutrale haargel speciaal ontwikkeld voor babyhaar. Iedere baby kan er als een koning bijlopen en het ruikt ook nog eens lekker!

Gelkoning: Gebruik geen “gewone” haargel voor een baby of peuter. De haargel is hiervoor te agressief!

 Zwitsal-goedemorgen-gel-baby-gel-baby-haargel.

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalte (de perfecte haargel voor baby’s en peuters)

  • Type haar: Kort
  • Gemiddelde prijs: €2,99 per 75 ml

Zwitsal goedemorgen haargel gebruiken

Met deze haargel kun je de haartjes van je baby op milde wijze in model brengen en de gel heeft natuurlijk de enige echte Zwitsal geur. De gel kan vanaf de geboorte worden gebruikt en het is aan te raden om de gel aan te brengen op handdoekdroog haar.

Wrijf een klein beetje haargel in je handpalmen en stijl voorzichtig met de vingertoppen het haar van je baby. Voor het slapen gaan kun je de haargel makkelijk uitkammen of uitborstelen, het is niet nodig om de gel weer uit te spoelen. Gebruik de Goedemorgen haargel niet als de hoofdhuid van de baby geïrriteerd is en zorg ervoor dat de haargel niet in de oogjes komt.

Online ook verkrijgbaar bij: De online drogist.nl en Drogisterij.net

Reacties zijn gesloten.