Geplaatst op 1.572 Reacties

Baby haargel

Mohawk kid

Haargel, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Voor een baby is het echter niet aan te raden om een reguliere haargel te gebruiken, vanwege bijvoorbeeld de alcohol die vaak is toegevoegd aan een haargel.

Zwitsal goedemorgen haargel

Zwitsal heeft speciaal voor Baby’s de Goedemorgen haargel ontwikkelt. De gel is een milde PH neutrale haargel speciaal ontwikkeld voor babyhaar. Iedere baby kan er als een koning bijlopen en het ruikt ook nog eens lekker!

Gebruik geen “gewone” haargel voor een baby of peuter. De haargel is hiervoor te agressief!

Zwitsal Goedemorgen Gel Baby

Zwitsal goedemorgen haargel gebruiken

Met deze haargel kun je de haartjes van je baby op milde wijze in model brengen en de gel heeft natuurlijk de enige echte Zwitsal geur. De gel kan vanaf de geboorte worden gebruikt en het is aan te raden om de gel aan te brengen op handdoekdroog haar.

Wrijf een klein beetje haargel in je handpalmen en stijl voorzichtig met de vingertoppen het haar van je baby. Voor het slapen gaan kun je de haargel makkelijk uitkammen of uitborstelen, het is niet nodig om de gel weer uit te spoelen. Gebruik de Goedemorgen haargel niet als de hoofdhuid van de baby geïrriteerd is en zorg ervoor dat de haargel niet in de oogjes komt.

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.net

Reacties zijn gesloten.