Gepost op

Bevries je kapsel

Februari ’12 is een koude maand. Het koninkrijk begint massaal “gek’’ te worden en de schaatsen zijn niet meer aan te slepen. Om gestroomlijnd op het ijs te staan is het van belang om een stevig kapsel te creëren. Vroeger moest dit nog worden gerealiseerd, door met natte haren in de buitenlucht te gaan staan en het haar te laten bevriezen. Deze barbaarse methoden zijn gelukkig verleden tijd met de Freezing Gel Extreme van Taft (Schwarzkopf).

Met deze haargel kun je namelijk je haar binnen een aantal seconden direct bevriezen en wordt het keihard.

Taft Freezing Gel Extreme

Naast een gestroomlijnd kapsel voor tijdens het schaatsen, is de Freezing Gel Extreme van Taft natuurlijk ook geschikt om dagelijks te gebruiken. Als je er een hekel aan hebt om lang voor de spiegel te staan om je haar te stylen, dan is de Freezing Gel Extreme een geschikte haargel. De Freezing Gel Extreme heeft een zogenaamd bevrieseffect en dit betekent dat de gel binnen enkele seconden al begint op te drogen. Daarom moet je snel handelen bij het aanbrengen van deze haargel.

Gino: Ik heb zelf een hanenkam (BA-Kapsel) en dit is een goede gel om dat een lange dag mooi te houden.

Freezing Gel Extreme, Taft , Haargel

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

  • Type haar: kort
  • Gemiddelde prijs: €6,99 per 200 ml

De Freezing Gel Extreme gebruiken

De haargel is geschikt voor kort haar en is het beste te gebruiken in handdoekdroog haar. Doe een beetje Freezing Gel Extreme gel in je handpalmen:twee vingertoppenen warm het een beetje op. Doe de gel vervolgens in je haar en style je haar door te beginnen bij de haarwortels. Ga snel te werk, voordat je het weet is je kapsel bevroren en krijg je het niet goed meer in gewenst model.

Met deze gel kun je prima je kapsel een dag in model houden en het is aan te raden om een kleine hoeveelheid te gebruiken. De gel is uitwasbaar met shampoo en doe dit ook dagelijks. Voor de Gelkoning die op zoek is naar een zeer harde haargel is de de Freezing Gel Extreme van Taft een geschikte gel.

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.net en deonlinedrogist.nl

Reacties zijn gesloten.