Geplaatst op 1.847 Reacties

Brylcreem

Hè, vet haar! Ben je op zoek naar een product dat je pluizige of droge haar in model kan houden, niet uitdroogt en/of je kan helpen om een vetkuif of andere retro-kapsels creëren? Dan is Brylcreem iets voor jou.

Brylcreem is in 1928 bedacht door door het Engelse County Chemicals uit Birmingham en was direct populair onder Britse soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog. De piloten die er natuurlijk ook goed wilden uitzien volgden en het werd al snel een standaard. Door de jaren heen is Brylcreem gebleven, zeer populair geweest in de jaren 50 voor de vetkuif en het is nog steeds niet weg te denken. Een icoon wat ons betreft!

Brylcreem, vetkuif

Dit populaire product bestaat al sinds 1928!

Pommade

De meeste haargels maken je haar hard omdat bijvoorbeeld het water wat erin zit verdampt. Dit heb je niet bij een pommade zoals de Brylcreem Original omdat dit een olie/wasachtige substantie is wat ervoor zorgt dat je haar modelleerbaar is en gaat glanzen.

Brylcreem gebruiken

Brylcreem is vettig en wordt niet hard. Daarom is het minder geschikt om te gebruiken wanneer je haar omhoog wilt stylen. Het is zeer geschikt in kort tot halflang haar.

Verdeel het vanwege de vettigheid bij voorkeur in droog haar. Warm je een klein beetje Brylcreem op in je handpalmen en style je het haar in model met je vingertoppen. Was je haar na gebruik om het fris te houden en gebruik bij voorkeur een dikkere shampoo.

In vroegere jaren gebruikte Brylcreem deze slogan: But watch out, The gals will all pursue ya, They’ll love to put their fingers through your hair.

Je bent gewaarschuwd 🙂

Online verkrijgbaar bij deonlinedrogist.nl

Reacties zijn gesloten.