Gepost op

Brylcreem

The Perfect Hairdressing

Hè, vet haar! Een haarproduct dat al sinds 1928 bestaat is de Original Licht Glossy Hold haarpommade van Brylcreem. Heb je droog en stug haar of wil je een vetkuif creëren dan is Brylcreem een geschikt haarproduct om te gebruiken. Brylcreem is een zeer vette haarpommade en laat je haar glanzen als een koningskroon in de zon.

Brylcreem styling

De haarpommade dient alleen om het haar in model te brengen en een mooie glans te geven. Brylcreem zal je haar niet hard maken en je haar omhoog stylen met Brylcreem zal dan ook niet goed lukken. Je kunt deze haarpommade onder andere hier verkrijgen.

Gelkoning: Dit populaire product bestaat al sinds 1928, geweldig!

Brylcreem, vetkuif

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

  • Type haar: Kort tot iets langer haar
  • Gemiddelde prijs: €4,99 per 250 ml

Brylcreem styling gebruiken

Brylcreem Original is een haarpommade dat is ontwikkeld voor mannen en is het beste aan te brengen in kort tot iets langer haar. Wanneer de je Brylcreem in je haar wilt doen, warm je een klein beetje Brylcreem op in je handpalmen. Vervolgens style je het haar in model met het je vingertoppen. Je kunt Brylcreem het beste in droog haar verdelen.

Wanneer je een dag de Brylcreem hebt gedragen, is het aan te raden om je haar voor het slapen gaan te wassen. Doe je dit niet, dan breng je bij dagelijks gebruik telkens een laagje over je haar. Hierdoor kan je haar gaan uitdrogen en op den duur roos ontwikkelen. Was je haar daarom dagelijks.

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.net en De online drogist.nl

Reacties zijn gesloten.