Gepost op

Camouflage gel

Ben je van plan om binnenkort de jungle in te gaan of stuurt jou koningin je telkens het bos in? Dan is er voor jou vanaf nu de ideale haargel op de markt: Garnier Fructis Camouflage gel. Doe deze camouflage haargel in je haar en je kunt gerust achter een boom of struikgewas vogels gaan spotten, zonder dat iemand jou opmerkt. Volgens Garnier moet deze haargel er namelijk voor zorgen dat je styling product compleet onzichtbaar is.

Haargel voor in de jungle

De camouflage gel is gemaakt om geen overdreven glans of gel-look te creëren en is het eerste stylingproduct dat bestaat uit een 98% natuurlijke formule. Ook heeft deze haargel een frisse geur. Omdat de camouflage gel geen gel-look creëert en fixeert zonder te plakken aldus Garnier Fructis, is het ook niet de meest ideale haargel om je haar mee omhoog te stylen.

Reactie: Prima haargel. Ik heb lang haar en eindelijk iets gevonden wat zijn werk doet en bovendien niet hard wordt.

Camouflage Gel, Garnier Fructis Style

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

De Garnier Fructis Camouflage gel gebruiken

Voor de Gelkoning die halflang haar heeft en een lichte haargel wil gebruiken is dit een geschikt product. Knijp 1 keer in de geltube om over de gewenste hoeveelheid camouflage gel te beschikken. Verdeel de haargel vervolgens goed in handdoekdroog haar. En style je kapsel vervolgens in gewenst model. Na een dag verdekt opgesteld te hebben gestaan,  kun je de camouflage gel gemakkelijk uitwassen met shampoo.

  • Type haar: halflang haar
  • Gemiddelde prijs: €5,99 per 200 ml

Online ook verkrijgbaar bij: Bol.com
en De online drogist

Reacties zijn gesloten.