Geplaatst op 1.428 Reacties

Garnier Fructis Style Surf Hair

Pro-surfer Dennis Tihara surfing a tube at Teahupoo, Tahiti.

Na een dagje strand voelt je haar vaak ruig en stug aan. Dit wordt ook wel een mat effect look genoemd. Met de haarcrème van Garnier Fructis Style kun je dit effect ook creëren. De volledige naam van deze haarcrème is trouwens Garnier Fructis Style Surf Hair mess-up gum.

Haargel voor Surf Hair

Fructis Style Surf Hair is een haarcrème en is dus niet geschikt om te gebruiken als gel. De haarcrème zal niet gaan uitharden en een gel look creëren is lastig. Je kunt Fructis Style Surf Hair het beste gebruiken als je halflang of lang haar hebt, maar op kort haar werkt deze haarcrème ook prima. Fructis Style Surf Hair is een soort van klei crème en maakt je haar zacht en geeft je haar volume.

Reactie: Heerlijk product, ruikt lekker en perfect voor halflang haar.

Garnier Fructis Style Surf Hair mess-up gum

Fructis Style Surf Hair crème gebruiken

Het aanbrengen van de haarcrème is heel simpel. Je warmt een beetje Fructis Style Surf Hair crème op in je handpalmen en brengt het aan op droog haar. Schud het goed door je haar zodat je een ruig effect creëert en style met je vingertoppen je kapsel in het gewenste model.

Met drie vingers één keer wat haarcrème uit het potje halen is voldoende om over de aangeraden hoeveelheid te beschikken. Garnier Fructis Style Surf Hair mess-up gum is uitwasbaar met shampoo. Doe dit ook dagelijks want zo blijft je haar fris en voorkom je roos ontwikkeling.

Online ook verkrijgbaar bij: Bol.com

Reacties zijn gesloten.