Gepost op

Gigi denkt dat ze een Gelkoningin is

Upset

“Koningen ’t is maar dat je het weet: als de koninginnen van nu ergens op afknappen, is het dat keiharde gel kapsel. Nog erger dan een kale knars. Gigi Ravelli en nog enige enkele tientallen vrouwen vonden het nodig om voor dit thema op 8 december ’11 de straat op te gaan in Rotterdam.’’

De reden was een stunt/staking tegen koningen die teveel haargel gebruiken. Uit recent onderzoek van Axe uitgevoerd door PanelWizard Direct, blijkt dat Nederlandse koningen ten onrechte denken dat hun kapsel in de smaak valt bij de koninginnen. De staking was natuurlijk wel een beetje gemaakt omdat Gigi Ravelli een GTST actrice is en de enkele tientallen vrouwen (massale opkomst) protestborden gebruikten die identiek waren bekijk het hier.

Conclusies uit het onderzoek
“Twee op de vijf vrouwen vindt dat jonge mannen veel te veel gel in hun haar gebruiken, waarbij de helft aangeeft dat mannen denken dat gel het antwoord op alles is.”

“Bijna 80% van de vrouwen vindt vies, vettig haar waar teveel gel in zit een enorme afknapper. Opmerkelijk, omdat 70% van de mannen aangeeft dat ze hun haar er zelf wel leuk uit vinden zien als ze gel gebruiken.”

“Tweederde van de Nederlandse vrouwen geeft aan dat haar een van de eerste dingen is waar ze naar kijken bij een man. Pikant detail is dat maar liefst één op de drie vrouwen aangeeft een man geen tweede blik te gunnen als zijn haar niet goed zit, waardoor mannen een potentieel avontuurtje met de dame in kwestie mislopen.”

“Meer dan 90% van de vrouwen omschrijft mannen met goed verzorgd haar als succesvol en wetend wat vrouwen graag willen… Opmerkelijk is dat bijna 90% van de vrouwen vindt dat mannen meer naar vrouwen moeten luisteren als het gaat om de verzorging en styling van het haar. Niet verwonderlijk, want één op de drie Nederlandse mannen geeft aan dat ze het verwarrend vinden om stylingproducten te vinden die goed bij hun haartype passen.”

Bron: panelwizard.com, relatie.blog.nl en dichtbij.nl

Conclusie van Gelkoning.nl
Gelkoning is het er helemaal mee eens dat koningen niet teveel haargel moeten gebruiken. Het moet niet zo zijn dat je door de gel je haar niet meer ziet zitten. De oplossing is simpelweg de geschikte haargel vinden en hiervan de gewenste hoeveelheid gebruiken. In deze zoektocht wil Gelkoning.nl je graag helpen.

Volgens Gelkoning.nl bieden de styling producten van Axe niet direct de oplossing. Er zijn vele geschikte haargellen op de markt aanwezig, waaronder die van Axe. Hiernaast is Gelkoning.nl van mening dat het recente onderzoek van Axe wel mag worden gepubliceerd op Axe.nl.

Reacties zijn gesloten.