Gepost op

Got2b Glued

Extreme keiharde koningskronen maak je met de haargel Got2b Glued van Schwarzkopf. Voor de Gelkoning die van plan is om met een extreem kapsel rond te lopen en hierbij regelmatig een windtunnel tegenkomt is deze gel zeer geschikt. Schwarzkopf heeft deze gel namelijk getest in een windtunnel en beweert dat je haar zelfs dan in model blijft zitten.

Got2b haargel

Je zult het zelf moeten ervaren wat betreft de windtunnel, maar één ding is zeker wel zeker. Wanneer je deze haargel in je haar doet wordt het keihard en is shampoo je laatste redmiddel. Deze gel is onder andere hier verkrijgbaar.

Reactie: Dit product is goed! M’n kapsel zit nu ook stukken sneller in model.

Got2b Glued sterke gel

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

  • Type haar: Extreme kapsels, kort haar, hanenkammen en spikes
  • Gemiddelde prijs: €7,45 per 150 ml

Got2b haargel gebruiken

Met Got2b Glued creëer je een stekelig effect en dit kan je helpen bij het maken van een hanenkam of een ander extreem kapsel. De gel is het best te gebruiken op handdoekdroog haar. Doe een beetje Got2b Glued in je handpalmen en meng het goed door elkaar. Je hoeft slechts 1 keer in de tube te knijpen om over de aangeraden hoeveelheid haargel te beschikken.

Je krijgt je haar het best rechtop door vanaf de haarwortels naar boven te werken. Door op de punten een beetje extra gel te gebruiken maak je het kapsel nog net wat steviger. Got2b Glued is tot op een bepaald niveau waterproof en is uitwasbaar met shampoo. Doe dit ook dagelijks want zo blijft je haar fris en voorkom je roos ontwikkeling.

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.netDe online drogist.nl en Bol.com

Reacties zijn gesloten.