Geplaatst op 1.532 Reacties

Got2b Glued

Ben je op zoek naar een keiharde haargel waarmee je windtunnel bestendige kapsels kunt maken? Dan is de Got2b Glued haargel van Schwarzkopf iets voor jou! Met deze Styling Gel creëer je gemakkelijk stekelige kapsels zoals een hanenkam of spikes.

Got2b haargel

Schwarzkopf heeft deze gel getest in een windtunnel en beweert dat je haar zelfs dan in model blijft zitten. Je zult het zelf moeten ervaren, maar één ding is zeker wel zeker. Wanneer je deze haargel in je haar doet wordt het keihard en is shampoo je laatste redmiddel.

Dit product is goed! M’n kapsel zit nu ook stukken sneller in model.

Got2b Glued sterke gel

Got2b haargel gebruiken

Je kunt deze haargel het best te gebruiken op vochtig of handdoekdroog haar. Knijp 1 keer in de tube om de gewenste hoeveelheid haargel te krijgen. Warm het op in je handpalmen en verdeel het gelijkmatig over je haar. Met je vingertoppen kun je het haar in een stekel of punt te draaien. Door op de punten een beetje extra got2b Glued te gebruiken maak je het kapsel nog net wat steviger.

Got2b Glued is tot op een bepaald niveau waterproof en is uit te wassen met shampoo. Doe dit dagelijks om je haar fris te houden!

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.net en Bol.com

Reacties zijn gesloten.