Geplaatst op 1.596 Reacties

Axe Spiked-Up Look

Voor de geprikkelde Gelkoning die stekelig haar wil creëren zonder het vet te maken, is de Spiked-Up Look structuring cream van AXE een aanrader. De Spiked-Up Look structuring cream van AXE is met name geschikt voor het stylen van kort haar. Kort haar kun je met deze haarcrème gemakkelijker omhoog stylen.

Spiked-Up Look van AXE

Opvallend is dat informatie is op de verpakkingen van AXE styling zeer matig is. Als je bijvoorbeeld het potje met Spiked-Up Look structuring cream in de winkel ziet staan, wordt je niet veel wijzer van de verpakking. Probeer dan maar eens een geschikte haargel te vinden wanneer er nog minimaal 30 andere soorten haargel in het gelvak naar jouw koningshaar lonken. Gelkoning.nl nam de proef op de som.

Prima spul als je kapsel wilt creëren dat niet bikkelhard wordt.

Axe Styling, Haargel, Spiked-Up Look structuring cream

Spiked-Up Look gebruiken

De inhoud van het potje bestaat uit een haarcrème, wat een heel ander effect creëert dan een haargel. Wanneer je de Spiked-Up Look structuring cream in je haar wilt doen, wordt het aangeraden om dit in handdoekdroog haar te doen (beetje vochtig). Dan kun je namelijk gemakkelijker je haar in gewenst model stylen. Met droog haar gaat het stylen een stuk lastiger. Gebruik ongeveer twee vingertoppen met haarcrème per keer en warm het goed op in je handpalmen.

Gebruik niet te veel van dit product. Anders wordt het haar namelijk te zwaar, gaat het hangen en krijg je het niet meer in gewenst model. Bij gebruik van AXE Spiked-Up Look, wordt je haar gedurende de dag niet hard en is enigszins restylebaar. De Spiked-Up Look structuring cream is een geschikt product voor de Gelkoning met kort haar die een kapsel wil creëren dat niet bikkelhard wordt.

Geplaatst op 1.599 Reacties

Axe Whatever Messy Look Paste

Voor de Gelkoning die op zoek is naar een Messy Look, heeft Axe Styling de Whatever Messy Look Paste. Deze crème-achtige haargel is een styling product dat gemakkelijk restylebaar is en waarmee je een out of bed look kunt creëren. Waar de Koninginnen zo wild van worden, aldus Axe styling.

Messy Look Paste van AXE

Deze Whatever Messy Look Paste is met name geschikt voor halflang haar en is een zeer stevige haarcrème. Doordat het product je kapsel restylebaar maakt en je haar niet hard wordt, zal het kapsel niet stevig in model blijven zitten. Je creëert namelijk geen gel-look met dit product.

Axe Styling, Haargel, Whatever Messy Look

De Messy Look Paste gebruiken

Wanneer je de Whatever Messy Look Paste uit het potje haalt (ongeveer drie vingertoppen), merk je dat de haarcrème een klein beetje hard is. Warm de haarcrème daarom goed op in je handpalmen en verdeel de Whatever Messy Look Paste vervolgens in handdoekdroog haar. Style je kapsel vervolgens in het gewenste model en werk accenten af met je vingertoppen. Na een dag er als een Koning te hebben bijgelopen, is het tijd om je haar te wassen. Doe dit dagelijks, zo blijft je haar gezond en voorkom je roos ontwikkeling.

Geplaatst op 1.599 Reacties

Axe Styling

Voor de koningen die proberen en wellicht succesvol zijn om hun koninginnen te verleiden met de deodorants en shampoos van Axe is er een nieuw product op de Nederlandse markt aanwezig. Axe Styling gel, For Men.

Axe Styling gel

Op de Amerikaanse haargelmarkt is de Axe Hair Styling lijn sinds eind 2009 aanwezig op de markt en was Axe Styling binnen een jaar marktleider. De haarlijn van Axe Styling is dus succesvol te noemen.

Axe Styling For Men Haargel

Verder lezen Axe Styling