Geplaatst op 1.448 Reacties

Wat is de sterkste gel?

Wil je een cool kapsel creëren, maar kun je geen sterke haargel vinden? Wij hebben voor jou onderzocht wat de sterkste haargel is voor het maken van een stekelig kapsel of een hanenkam.

Het kiezen van een sterke haargel

Bij het kiezen van een sterke haargel moet er eerst weten wat je wilt. Wil je dat het haar langdurig in model blijft? Moet het keihard worden? Of wil je dat het alle weersomstandigheden doorstaat? Op verpakkingen kun je vaak al aan zaken als een hold level aflezen hoe sterk een haargel is. Wij selecteerden voor jou een aantal waar wij enthousiast over zijn:

Got2b Glued

Dit is een zeer geschikte haargel voor het maken van extreme kapsels zoals een hanenkam, spikes of andere puntige kapsels. Schwarzkopf heeft de Got2b Glued getest in een windtunnel en beweert dat je haar zelfs dan in model blijft zitten. Je zult het zelf moeten ervaren.

Je kunt deze haargel het best te gebruiken op vochtig of handdoekdroog haar. Knijp 1 keer in de tube om de gewenste hoeveelheid haargel te krijgen. Warm het op in je handpalmen en verdeel het gelijkmatig over je haar. Met je vingertoppen kun je het haar in een stekel of punt te draaien. Door op de punten een beetje extra got2b Glued te gebruiken maak je het kapsel nog net wat steviger.

Haargel Got2b Glued

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.net en Bol.com

Verder lezen Wat is de sterkste gel?

Geplaatst op 1.551 Reacties

Taft Marathon haargel

Van plan om binnenkort de marathon te gaan lopen? Vergeet dan niet om de Taft Power Gel Marathon met de high-endurance te gebruiken! Met deze haargel loop je alle Kenianen eruit en sta je als een koning op het podium.

Taft Power Styling Marathon Gel

De Marathon Gel van Taft is de eerste haargel van Taft die je haar 48 uur in model kan houden. Is dit nodig? Nee niet echt, tenzij je een keer opgesloten in de lift zit of op een game camping zit. 12 uur lijkt ons meer dan genoeg. Het is een prima product en kan je haar zeker een dag in model houden zonder dat het plakkerig aanvoelt of uitdroogt. Bovendien hoef je niet veel van deze haargel te gebruiken.

Verder lezen Taft Marathon haargel

Geplaatst op 1.532 Reacties

Got2b Glued

Ben je op zoek naar een keiharde haargel waarmee je windtunnel bestendige kapsels kunt maken? Dan is de Got2b Glued haargel van Schwarzkopf iets voor jou! Met deze Styling Gel creëer je gemakkelijk stekelige kapsels zoals een hanenkam of spikes.

Got2b haargel

Schwarzkopf heeft deze gel getest in een windtunnel en beweert dat je haar zelfs dan in model blijft zitten. Je zult het zelf moeten ervaren, maar één ding is zeker wel zeker. Wanneer je deze haargel in je haar doet wordt het keihard en is shampoo je laatste redmiddel.

Dit product is goed! M’n kapsel zit nu ook stukken sneller in model.

Got2b Glued sterke gel

Verder lezen Got2b Glued

Geplaatst op 1.587 Reacties

Bevries je kapsel

Op zoek naar een sterke haargel? Bevries dan je kapsel met de  Freezing Gel Extreme van Taft (Schwarzkopf). Met deze haargel kun je namelijk je haar binnen een aantal seconden direct bevriezen en wordt het keihard.

Taft Freezing Gel Extreme

Als je er een hekel aan hebt om lang voor de spiegel te staan om je haar te stylen, dan is de Freezing Gel Extreme een geschikte haargel. De Freezing Gel Extreme heeft een zogenaamd bevrieseffect en dit betekent dat de gel binnen enkele seconden al begint op te drogen. Daarom moet je snel handelen bij het aanbrengen van deze haargel.

Gino: Ik heb zelf een hanenkam (BA-Kapsel) en dit is een goede gel om dat een lange dag mooi te houden.

Freezing Gel Extreme, Taft , Haargel

De Freezing Gel Extreme gebruiken

De haargel is geschikt voor kort haar en is het beste te gebruiken in handdoekdroog haar. Doe een beetje Freezing Gel Extreme gel in je handpalmen en warm het een beetje op. Doe de gel vervolgens in je haar en style het. Ga snel te werk, voordat je het weet is je kapsel bevroren en krijg je het niet goed meer in gewenst model.

Geplaatst op 1.416 Reacties

Harde gel

Als je op zoek bent naar een harde gel die je haar binnen enkele seconden bevriest, dan is de Styl’n Freeze van Junior Power Styling een aanrader. De Styl’n Freeze gel heeft een hold level van 5 en is de sterkste haargel in de lijn van Junior Power Styling (Schwarzkopf).

Freeze haargel

Styl’n Freeze gel heeft een zogenaamd bevrieseffect en dit betekent dat de gel binnen enkele seconden al begint op te drogen. Daarom moet je snel handelen bij het inbrengen van deze haargel.

Reactie: Vergeleken met een gewone gel een beetje duur, maar werkt veel beter!

Junior Power Styling Style 'N Freeze Gel

Verder lezen Harde gel