Gepost op

Bevries je kapsel

Februari ’12 is een koude maand. Het koninkrijk begint massaal “gek’’ te worden en de schaatsen zijn niet meer aan te slepen. Om gestroomlijnd op het ijs te staan is het van belang om een stevig kapsel te creëren. Vroeger moest dit nog worden gerealiseerd, door met natte haren in de buitenlucht te gaan staan en het haar te laten bevriezen. Deze barbaarse methoden zijn gelukkig verleden tijd met de Freezing Gel Extreme van Taft (Schwarzkopf).

Met deze haargel kun je namelijk je haar binnen een aantal seconden direct bevriezen en wordt het keihard.

Taft Freezing Gel Extreme

Naast een gestroomlijnd kapsel voor tijdens het schaatsen, is de Freezing Gel Extreme van Taft natuurlijk ook geschikt om dagelijks te gebruiken. Als je er een hekel aan hebt om lang voor de spiegel te staan om je haar te stylen, dan is de Freezing Gel Extreme een geschikte haargel. De Freezing Gel Extreme heeft een zogenaamd bevrieseffect en dit betekent dat de gel binnen enkele seconden al begint op te drogen. Daarom moet je snel handelen bij het aanbrengen van deze haargel.

Gino: Ik heb zelf een hanenkam (BA-Kapsel) en dit is een goede gel om dat een lange dag mooi te houden.

Freezing Gel Extreme, Taft , Haargel

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

  • Type haar: kort
  • Gemiddelde prijs: €6,99 per 200 ml

De Freezing Gel Extreme gebruiken

De haargel is geschikt voor kort haar en is het beste te gebruiken in handdoekdroog haar. Doe een beetje Freezing Gel Extreme gel in je handpalmen:twee vingertoppenen warm het een beetje op. Doe de gel vervolgens in je haar en style je haar door te beginnen bij de haarwortels. Ga snel te werk, voordat je het weet is je kapsel bevroren en krijg je het niet goed meer in gewenst model.

Met deze gel kun je prima je kapsel een dag in model houden en het is aan te raden om een kleine hoeveelheid te gebruiken. De gel is uitwasbaar met shampoo en doe dit ook dagelijks. Voor de Gelkoning die op zoek is naar een zeer harde haargel is de de Freezing Gel Extreme van Taft een geschikte gel.

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.net en deonlinedrogist.nl

Gepost op

Got2b Glued

Extreme keiharde koningskronen maak je met de haargel Got2b Glued van Schwarzkopf. Voor de Gelkoning die van plan is om met een extreem kapsel rond te lopen en hierbij regelmatig een windtunnel tegenkomt is deze gel zeer geschikt. Schwarzkopf heeft deze gel namelijk getest in een windtunnel en beweert dat je haar zelfs dan in model blijft zitten.

Got2b haargel

Je zult het zelf moeten ervaren wat betreft de windtunnel, maar één ding is zeker wel zeker. Wanneer je deze haargel in je haar doet wordt het keihard en is shampoo je laatste redmiddel. Deze gel is onder andere hier verkrijgbaar.

Reactie: Dit product is goed! M’n kapsel zit nu ook stukken sneller in model.

Got2b Glued sterke gel

Verder lezen Got2b Glued

Gepost op

Harde gel

Als je op zoek bent naar een harde gel die je haar binnen enkele seconden bevriest, dan is de Styl’n Freeze van Junior Power Styling een aanrader. De Styl’n Freeze gel heeft een hold level van 5 en is de sterkste haargel in de lijn van Junior Power Styling (Schwarzkopf).

Freeze haargel

Styl’n Freeze gel heeft een zogenaamd bevrieseffect en dit betekent dat de gel binnen enkele seconden al begint op te drogen. Daarom moet je snel handelen bij het inbrengen van deze haargel.

Reactie: Vergeleken met een gewone gel een beetje duur, maar werkt veel beter!

Junior Power Styling Style 'N Freeze Gel

Verder lezen Harde gel

Gepost op

Sterke Gel

Als je op zoek bent naar een sterke gel met een bounce back effect, dan is de Survivor gel van Junior Power Styling een aanrader. Deze gel heeft een hold level van 4+ en is ontwikkeld voor kort haar. Deze sterke gel is niet overal verkrijgbaar meer, maar o.a. de Op=Op voordeelshop en Drogisterij.nl hebben deze haargel nog wel in het assortiment.

Sterke haargel: Survivor gel

Het is jammer dat deze gel niet standaard bij iedere drogist in het assortiment zit. Het is volgens Gelkoning.nl namelijk 1 van de betere gels voor kort haar. Het sterke punt van deze gel is dat het een zogenaamde bounce back technologie heeft. Dit betekent dat de Survivor gel van Junior Power Styling een aantal keer weer in model valt wanneer je bijvoorbeeld je handen door je haar haalt. Junior Power Styling beweert zelf dat je haar ook in model blijft bij het dragen van een muts of helm. Dit is niet helemaal het geval.

Gelkoning: Deze haargel beschikt over een zogenaamde bounce back technologie. Draag je een muts, dan blijft je haar enigszins in model zitten.

Junior Power Survivor Gel

Verder lezen Sterke Gel