Geplaatst op 1.595 Reacties

Voorbeelden hanenkam

De hanenkam of mohawk is nog nooit weggeweest uit het koninkrijk. Dit komt omdat het letterlijk en figuurlijk één van de vetste kapsels is. De vettigheid valt tegenwoordig wel mee aangezien je met de Got2b Glued gemakkelijk een hanenkam kunt creëren.

Hanenkam kapsel

Naast een super grote hanenkam kun je er ook voor kiezen om een kleinere hanenkam te maken. Hiermee kun je prima over straat lopen. Maar, de echte punkers gaan natuurlijk voor de extreme creaties! Enkele voorbeelden van een hanenkam kun je hier vinden.

Hanenkam voor kinderen

Mohawk

Wat een koning!

Verder lezen Voorbeelden hanenkam

Geplaatst op 1.681 Reacties

Power ’n Touch modelling gum

Op zoek naar een styling product dat geschikt is om een kuif te maken? Dan is de Power ’n Touch modelling gum van Taft (Schwarzkopf) een aanrader. Met deze modelling gum kun je namelijk een kuif creëren zonder het haar vet te maken. Een ideale gum voor in je haar!

‘Gum’ voor in je haar

De voordelen van de Power ’n Touch modelling gum zijn dat het versteviging geeft en je haar niet vet maakt. Ook kun je het kapsel gedurende de dag enigszins restylen omdat je haar niet hard wordt.

Taft Styling Power 'n Touch Modelling gum

Verder lezen Power ’n Touch modelling gum

Geplaatst op 1.610 Reacties

Camouflage gel

Ben je van plan om binnenkort de jungle in te gaan of sturen ze je telkens het bos in? Dan is de Garnier Fructis Camouflage gel perfect voor jou! Volgens Garnier moet deze haargel ervoor zorgen dat je styling product compleet onzichtbaar is.

Haargel voor in de jungle

De camouflage gel is gemaakt om geen overdreven glans of gel-look te creëren en is het eerste styling product dat bestaat uit een 98% natuurlijke formule. Omdat de camouflage gel geen gel-look creëert en fixeert zonder te plakken (aldus Garnier Fructis), is het geen super stevige haargel.

Reactie: Prima haargel. Ik heb lang haar en eindelijk iets gevonden wat zijn werk doet en bovendien niet hard wordt.

Camouflage Gel, Garnier Fructis Style

De Garnier Fructis Camouflage gel gebruiken

Heb je halflang haar en wil je een lichte haargel wil gebruiken, dan is dit een geschikt product. Knijp 1 keer in de tube om over de gewenste hoeveelheid camouflage gel te beschikken. Verdeel de haargel vervolgens goed in handdoekdroog haar en style je kapsel vervolgens in gewenst model.

Geplaatst op 1.543 Reacties

Wat is de beste haargel?

Hanenkam, spikes

Daar sta je dan voor het overvolle gelvak. Je bent op zoek naar een gel voor in je haar, maar weet door het overvloed aan aanbod van gel, wax, gel wax, spray, enz. niet welke je moet kiezen. Bij het maken van een keuze, maken de aanbieders van deze haarproducten het je vaak ook niet erg gemakkelijk. Met name de benaming van de producten dragen hier aan bij.

Verder lezen Wat is de beste haargel?