Gepost op

Haarwax

Mowhawk

In je koninkrijk wil je als Gelkoning ook wel eens wat anders dan gel. Haarwax kan dan een oplossing bieden. Wax is een haarstyling product dat als hoofdingrediënt (bijen) was bevat. In tegenstelling tot de meeste haargellen blijft haarwax soepel en heeft minder kans op uitdrogen.

Het verschil tussen gel en wax

Een haarwax geeft over het algemeen minder glans dan een gel en creëert een ruig en mat effect. Haarwax werkt het beste op kort haar tot halflang haar. Een aantal geschikte wax producten met verschilde eigenschappen volgens Gelkoning.nl zijn:

Goldwell Mellogoo

Een wax die volume creëert en je haar niet vet maakt is de Mellogoo haarwax van Goldwell. Het is een flexibele modelleerpasta voor ongestructureerde looks; aldus Goldwell. Het sterke punt van Mellogoo is dat het mogelijk is om je haar met deze wax gedurende de dag te restylen. Maak je handen een beetje vochtig en restylen maar.

Goldwell Mellogoo

Online verkrijgbaar bij: Stylelooks.nl

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

  • Type haar: kort
  • Gemiddelde prijs: €9,24 per 100 ml

De Goldwell Mellogoo gebruiken

Je kunt deze wax het beste aanbrengen in droog tot handdoekdroog haar. Kneed een beetje Mellogoo in je handpalmen en stijl je kapsel door vanaf de haarwortels te beginnen. Verdeel de Mellogoo door je haar en werk accenten af met je vingertoppen. Deze wax blijft zeker een dag in je haar zitten en is uitwasbaar met shampoo.

High Rise hard wax van Redken

Als je op zoek bent naar een harde haarwax die een natuurlijke glans creëert dan is de High Rise hard wax van Redken een aanrader. Deze wax is zeer stevig en dat merk je meteen wanneer je het in je handpalmen doet. Het is dan ook aan te raden om een kleine hoeveelheid te gebruiken.

High Rise hard wax van Redken

Je kunt deze wax het beste aanbrengen in droog tot handdoekdroog haar. Kneed een beetje Redken High Rise hard wax in je handpalmen en stijl je haar door vanaf de wortels te beginnen. Verdeel de Wax door je haar en werk accenten af met je vingertoppen. Deze wax is het beste uitwasbaar met shampoo en doe dit ook dagelijks.

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

Shaper van de HEMA

Neem eens een kijkje in het gelvak van de HEMA. Daar vindt je namelijk het stylingproduct Shaper professional. Volgens vele gebruikers een perfect product om je haar mee te stylen. Het product is wel een beetje vettig, maar door een kleine hoeveelheid te gebruiken is dit probleem op te lossen.

Je kunt de Shaper van de HEMA het beste aanbrengen in droog tot handdoekdroog haar. Kneed een beetje Shaper in je handpalmen en stijl je haar door vanaf de haarwortels te beginnen. Probeer de Shaper door je haar te verdelen en werk accenten af met je vingertoppen. Deze wax is het beste uitwasbaar met shampoo en doe dit ook dagelijks.

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

Verkrijgbaar bij de HEMA

Reacties zijn gesloten.