Geplaatst op 1.428 Reacties

Garnier Fructis Style Surf Hair

Pro-surfer Dennis Tihara surfing a tube at Teahupoo, Tahiti.

Na een dagje strand voelt je haar vaak ruig en stug aan. Dit wordt ook wel een mat effect look genoemd. Met de haarcrème van Garnier Fructis Style kun je dit effect ook creëren. De volledige naam van deze haarcrème is trouwens Garnier Fructis Style Surf Hair mess-up gum.

Verder lezen Garnier Fructis Style Surf Hair

Geplaatst op 1.607 Reacties

Gel voor een warrig effect

Een gel die geschikt is om een warrig effect te creëren is de Chaotic Gel van Junior Power Styling (Schwarzkopf). De Chaotic Gel van Schwarzkopf wordt niet erg hard en hierdoor is deze gel minder geschikt om je haar in een stekelig kapsel te stylen. Heb je halflang haar, dan is deze Chaotic Gel uitstekend te gebruiken. Deze gel heeft een hold level van 4.

Chaotic Gel

Je kunt de gel zowel in droog als handdoekdroog haar verdelen. De doet dit door de Chaotic Gel in je handpalmen op te warmen en door je haar te schudden. Werk accenten af met je vingertoppen.

Met deze gel kun je prima je kapsel een dag in model houden.

Junior Power Styling Chaotic Gelei

Verder lezen Gel voor een warrig effect

Geplaatst op 1.413 Reacties

Gel voor halflang haar

Ben je op zoek naar een gel die geschikt is voor halflang haar? Dan is de Chaos Gelee Extra Fixing van Taft een aanrader. De gel is ontwikkeld voor halflang haar en geeft een wetlook effect (de gel droogt niet helemaal op). Het is een lichte gel die zorgt voor versteviging en glans.

Chaos Gelee Extra Fixing

Een prima haargel. Groot voordeel is dat het niet vet blijft, en redelijk snel droog is.

Taft Chaos Gelee Extra Fixing

Verder lezen Gel voor halflang haar