Geplaatst op 1.416 Reacties

Harde gel

Als je op zoek bent naar een harde gel die je haar binnen enkele seconden bevriest, dan is de Styl’n Freeze van Junior Power Styling een aanrader. De Styl’n Freeze gel heeft een hold level van 5 en is de sterkste haargel in de lijn van Junior Power Styling (Schwarzkopf).

Freeze haargel

Styl’n Freeze gel heeft een zogenaamd bevrieseffect en dit betekent dat de gel binnen enkele seconden al begint op te drogen. Daarom moet je snel handelen bij het inbrengen van deze haargel.

Reactie: Vergeleken met een gewone gel een beetje duur, maar werkt veel beter!

Junior Power Styling Style 'N Freeze Gel

De freeze gel gebruiken

De haargel is ontwikkeld voor kort haar en is het beste te gebruiken in handdoekdroog haar. Doe een beetje Styl’n Freeze gel in je handpalmen en warm het een beetje op. Doe de gel vervolgens in je haar en stijl je haar door te beginnen bij de haarwortels. Volgens Schwarzkopf is deze gel niet vet, plakt niet en laat geen restjes achter. Wat betreft de vettigheid en de restjes heeft Schwarzkopf gelijk. Maar, deze gel is plakkerig genoeg om er behang mee te plakken.

Met deze gel kun je prima je kapsel een dag in model houden en het is aan te raden om een kleine hoeveelheid te gebruiken. De bewering dat het haar 24 uur in model blijft zitten is faux. De gel is uitwasbaar met shampoo en doe dit ook dagelijks. Voor de Gelkoning die op zoek is naar een zeer harde haargel is dit een geschikte gel.

Online ook verkrijgbaar bij: De online drogist.nlDrogisterij.net

Reacties zijn gesloten.