Gepost op

Hoe maak je een hanenkam?

Mr_T_BA

Iedere dag minimaal een half uur bezig zijn met je haar? Wanneer je een hanenkam wilt hebben heb je deze tijd toch zeker nodig. Je kunt een hanenkam op verschillende manieren maken. De goedkoopste manier is om een blokje handzeep te gebruiken. Wrijf een heleboel handzeep in je handen en smeer het in je haar.

Oude punkers deden het ook vaak met zeep en scheerschuim, behangplaksel of suikerwater.

Een Hanenkam maken

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook producten die zeer geschikt zijn om een hanenkam te maken. Schwarzkopf heeft met Got2b Glued Gel en Got2b Freeze Spray twee uitstekende producten op de markt gebracht die zich uitstekend lenen voor het maken van een hanenkam. In dit filmpje kun je zien hoe je een bruute hanenkam kunt maken.

Got2b haargel

Zoals je in dit filmpje kunt zien is deze haargel is zeer geschikt voor het creëren van een hanenkam!

Reactie: Dit product is goed! M’n kapsel zit nu ook stukken sneller in model.

Got2b Glued sterke gel

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

  • Type haar: Extreme kapsels, kort haar, hanenkammen en spikes
  • Gemiddelde prijs: €7,45 per 150 ml

Got2b haargel gebruiken

Met Got2b Glued creëer je een stekelig effect en dit kan je helpen bij het maken van een hanenkam of een ander extreem kapsel. De gel is het best te gebruiken op handdoekdroog haar. Doe een beetje Got2b Glued in je handpalmen en meng het goed door elkaar. Je hoeft slechts 1 keer in de tube te knijpen om over de aangeraden hoeveelheid haargel te beschikken.

Je krijgt je haar het beste rechtop door vanaf de haarwortels naar boven te werken. Door op de punten een beetje extra gel te gebruiken maak je het kapsel nog net wat steviger. Got2b Glued is tot op een bepaald niveau waterproof en is uitwasbaar met shampoo. Doe dit ook dagelijks want zo blijft je haar fris en voorkom je roos ontwikkeling.

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.netDe online drogist.nl en Bol.com

Reacties zijn gesloten.