Geplaatst op 1.609 Reacties

Invisible haargel

I'm the invisible man

Sta jij altijd in het middelpunt van de belangstelling? Of ben je altijd de klos tijdens een potje paintballen, doordat ze je van tevoren al zien aankomen? Als je niet teveel wilt opvallen met je kapsel, dan is de Invisible haargel van Studio Line (L’Oréal Paris) een aanrader! Dit is namelijk een sterke haargel dat een cleane look creëert. Je kapsel ziet er netjes maar niet te overdreven uit.

Als je trouwens niet teveel wilt opvallen in de jungle, het park of bos. Dan kun je beter de camouflage haargel gebruiken.

Invisible gel van Studio Line

De Invisible haargel van Studio Line is een sterke haargel die het haar een dag in model kan houden. Het voordeel van deze haargel is dat het geen gel-look creëert. Iets wat de laatste tijd steeds meer een trend begint te worden. Volgens Studio Line is deze haargel, de meest zuivere haargel formule van Studio Line.

Reactie van een gebruiker: Topproduct! Heel erg goed voor dagelijks gebruik. Geen witte restjes of stofwolk meer boven je hoofd zoals bij de meeste gels. Droogt je haar niet uit, geen alcohol, lekkere geur, mooie glans en super sterke fixatie zonder overdreven hard te worden.

Invisible haargel van Studio Line

De Invisible haargel van Studio Line zorgt hiernaast voor een natuurlijk resultaat, dat niet plakt, uitdroogt of restjes achterlaat. Een top haargel zou je zeggen. Dit klopt, als je relatief dun haar hebt. Deze haargel is voornamelijk geschikt voor dun en kort haar.

De Invisible haargel gebruiken

De Invisible haargel van Studio Line is dus voornamelijk geschikt voor dun en kort haar. Heb je dat, dan kun je deze haargel als volgt gebruiken. Knijp 1 keer in de tube om over de gewenste hoeveelheid haargel te beschikken. Doordat de haargel een lichte textuur heeft voelt het wat slapjes aan (ondanks dat het Super Strong haargel is). Warm deze haargel daarom op in je handpalmen en verdeel de haargel vervolgens goed door je droge haar. Breng je haar vervolgens in gewenst model. Gebruik alleen deze haargel en geen extra haarlak of andere middelen.

Reacties zijn gesloten.