Gepost op

Monkey Brains Hair

Ook de troonopvolgers hebben het recht om er als een Gelkoning bij te lopen. Dat dit geen broodje aap verhaal blijkt te zijn, bewijst het Amerikaanse kinder haargel merk Monkey Brains. Monkey Brains Hair is een haargel lijn gericht op kinderen. Bij deze haarproducten van Monkey Brains is het de verpakking, dat de kinderen zal aanspreken.

De haargel van Monkey Brains

De verpakkingen en de huisstijl van Monkey Brains is prachtig. De geltubes zijn in de vorm van een banaan gemaakt en de geïllustreerde aapjes stelen de show. Bekijk ook eens de website (niet meer bereikbaar) van Monkey Brains Hair. Erg leuk en interactief. Zo kun je een jumping monkey avatar aanmaken waarbij je een product krijgt aanbevolen. Gelkoning.nl probeerde het uit en kreeg de Super Sticky hair gel aanbevolen. Met daarbij deze leuke monkey avatar.

Monkey Brains haargel, avatar

Monkey Brains haargel

De Monkey Brains haargel is in Nederland verkrijgbaar in twee soorten: Psycho Sticky Hair Glue (extreme hold) en Super Sticky Hair Gel (medium hold). De haargellen zijn ontwikkeld voor kinderen en zijn qua gel sterkte ook prima voor kinderharen. De geur van de haargel komt niet in de buurt van banaan en dit is ook het enige minpunt van de Monkey Brains haargellen.

Monkey Brains haargel, Psycho Sticky hair glue       Monkey Brains haargel, Super Sticky hair gel
Voor kinderen is het niet aan te raden om een regulier haargel te gebruiken. Deze haargellen zijn namelijk te agressief en daarnaast niet leuk genoeg. Naast de kinder haargel van Zwitsal Goedemorgen haargel, zijn de producten van Monkey Brains Hair goed en geschikt. In Nederland is de haargel van Monkey Brains Hair momenteel verkrijgbaar bij de Kruitvat. De haargel van Monkey Brains Hair is (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar. De Zwitsal Goedemorgen haargel is een goed alternatief voor dit product.

Reacties zijn gesloten.