Gepost op

Murray’s

Rock & Roll, the basics

Murray’s is een van de sterkste haarproducten die Gelkoning.nl ooit heeft geprobeerd. De pomade bestaat een harde substantie die je eerst moet opwarmen in je handpalmen. Wanneer je de pomade in je handpalmen hebt gedaan, merk je dat Murray’s zeer plakkerig is. De plakkerigheid aan je handen krijg je er met geen mogelijkheid vanaf. Ook je handen wassen met een standaard zeep helpt niet. Op het haar heeft de pomade precies hetzelfde effect.

Het gaat niet meer uit je haar. Je zult merken wanneer je door de regen fietst dat je haar nog precies hetzelfde zit.

Murray’s uit je haar halen

Het product is officieel bedoeld om in het haar te blijven. Daarom is het ook zeer lastig om het product uit je haar te halen. Het haar wassen met veel zeep levert vaak weinig resultaat op. Volgens de officiële website van Murray’s kun je beter groene zeep, afwasmiddel of zelfs Cola gebruiken en het daarna proberen uit je haar te föhnen. Succes!

Is Murray’s wel geschikt voor normaal haar?

Murray’s is gemaakt voor mensen met kroeshaar. Denk aan mensen zoals Barack Obama waar momenteel ook een speciale verpakking voor is gemaakt met daarop Barack Obama en zijn vrouw Michelle afgebeeld. Een goede website die deze gel kan leveren vind je hier.

Murrays pomade

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

  • Type haar: Kroeshaar
  • Gemiddelde prijs: €5,95 per 85 gram

Murray’s Pomade gebruiken

Daarom moeten we ons afvragen of het wel een goed idee is om het te gaan gebruiken in ons “Nederlandse” haar. Volgens Gelkoning.nl is Murray’s niet geschikt om te gebruiken als je geen kroeshaar hebt. Het is gemaakt voor kroeshaar. Er zijn genoeg alternatieven op de markt die een vergelijkbare sterkte hebben maar wel uitwasbaar zijn. Denk hierbij aan een haarwax.

Wil je toch Murray’s gebruiken, dan is het aan te raden om een kleine hoeveelheid te gebruiken. Doe een beetje Murray’s in je handpalmen en warm het op met warm water. Maak er een papje van en smeer het in handdoekdroog haar. Begin bij de wortels van je haar en style je haar.

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.net, Bol.com en Drogistdrogist.nl

Reacties zijn gesloten.