Geplaatst op 1.570 Reacties

Murray’s Original Pomade

Rock & Roll, the basics

Pommade (of Pomade) is een haarstylingproduct waarmee je bijvoorbeeld een vetkuif zoals Elvis Presley of Johnny Cash kunt maken. Een wereldberoemde pommade die al sinds 1925 bestaat, is die van Murray’s. Murray’s wordt gemaakt van onder andere vaseline en minerale olie en zorgt voor textuur, glans en dat je kapsel lang in model blijft zitten. Murray’s Pomade is een harde substantie die je eerst moet opwarmen in je handpalmen. Je merkt dan direct hoe plakkerig het is.

Murray’s Pomade gebruiken

Wil je de Murray’s Superior Hairdressing Pomade gaan gebruiken? Haal dan hiervan één vingertop (gebruik niet teveel) uit het potje en warm deze goed op in je handpalmen. Breng het bij voorkeur aan in handdoekdroog haar en style je haar naar wens.

Online verkrijgbaar bij: Drogisterij.net en Bol.com

De Super Light Pomade

Minder stevigheid en meer glans? Kies dan voor de Super Light variant van Murray’s. Dit is een zachter, lichter alternatief gemaakt van aloë vera, lanoline en kokosnoot olie.

Murray’s uit je haar wassen?

Omdat de Pommade niet opdroogt krijg je het niet gemakkelijk uit je haar. Je kunt Murrays het beste uitwassen met een dikkere shampoo. Murray’s heeft zelf hiervoor de CD’s Shampoo ontwikkeld en een drupje afwasmiddel doet ook wonderen!

Murrays pomade

Reacties zijn gesloten.