Gepost op

Sterke Gel

Als je op zoek bent naar een sterke gel met een bounce back effect, dan is de Survivor gel van Junior Power Styling een aanrader. Deze gel heeft een hold level van 4+ en is ontwikkeld voor kort haar. Deze sterke gel is niet overal verkrijgbaar meer, maar o.a. de Op=Op voordeelshop en Drogisterij.nl hebben deze haargel nog wel in het assortiment.

Sterke haargel: Survivor gel

Het is jammer dat deze gel niet standaard bij iedere drogist in het assortiment zit. Het is volgens Gelkoning.nl namelijk 1 van de betere gels voor kort haar. Het sterke punt van deze gel is dat het een zogenaamde bounce back technologie heeft. Dit betekent dat de Survivor gel van Junior Power Styling een aantal keer weer in model valt wanneer je bijvoorbeeld je handen door je haar haalt. Junior Power Styling beweert zelf dat je haar ook in model blijft bij het dragen van een muts of helm. Dit is niet helemaal het geval.

Gelkoning: Deze haargel beschikt over een zogenaamde bounce back technologie. Draag je een muts, dan blijft je haar enigszins in model zitten.

Junior Power Survivor Gel

Online verkrijgbaar bij: Drogisterij.nl

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

  • Type haar: Kort
  • Gemiddelde prijs: €4,49 per 150 ml

Survivor haargel gebruiken

Je kunt deze gel het beste verdelen in handdoekdroog haar. Het is aan te raden om je haar vanaf de haarwortels te stylen. Veel van deze gel heb je niet nodig om je gewenste kapsel te creëren. Je hoeft slechts 1 keer in de tube te knijpen om over de aangeraden hoeveelheid haargel te beschikken.

Deze gel houdt je haar zeker een dag in model en kan dus door de bounce back technologie tegen een stootje. De windtunnel kan zijn borst opmaken wanneer jij met je koningskapsel de strijd aangaat.  De gel is uitwasbaar met shampoo en doe dit ook dagelijks.

Reacties zijn gesloten.