Geplaatst op 1.414 Reacties

Styling Powder

Styling Powder bestaat uit uiterst lichte microdeeltjes poeder die je kunt gebruiken om je haar mee in model te krijgen en te houden. De producten zijn ontwikkeld door Schwarzkopf en er zijn 2 soorten die de volgende eigenschappen hebben:

Taft Rough & Tough

De Styling Powder: Rough & Tough van Taft is zeer geschikt als je een “surfkapsel” of halflang haar wilt gaan stylen. Omdat de Styling Powder het haar namelijk niet verzwaard en het hierdoor niet gaat hangen kun je goed werken met deze Styling Powder. De Styling Powder geeft structuur en een mat effect aan het haar. Dit betekend dat je haar erg stug is en het aanvoelt alsof je een dag naar het strand bent geweest. De Styling Powder plakt niet.

Styling powder taft

Je schud een beetje Styling Powder in je handpalmen en warmt de Styling Powder op totdat het onzichtbaar is geworden. Hierna verdeel je de Styling Powder in droog haar en begint bij de haaraanzet te stylen. Als je een beetje water op vingertoppen doet, kun je accenten gaan bijwerken.

Got2b Power’ful Volumizing

Deze Styling Powder is ontwikkeld om meer volume aan je haar te geven en is geschikter voor de Gelkoningin. Het aanbrengen van deze Styling Powder werkt hetzelfde als bij Taft Rough & Tough Styling Powder.

Styling powder got2b

Schud een beetje Styling Powder in je handpalmen en warm de Styling Powder op totdat het onzichtbaar is geworden. Hierna verdeel je de Styling Powder in droog haar en begint bij de haaraanzet te stylen. Als je een beetje water op vingertoppen doet, kun je accenten gaan bijwerken. Het voordeel van deze Styling Powder is dat het haar volume krijgt zonder het zwaar te maken. Kortom deze Styling Powder is zeker een aanwinst voor mensen met halflang tot lang haar, die meer volume willen creëren.

Reacties zijn gesloten.