Gepost op

Taft Marathon haargel

Maraton

Van plan om binnenkort de marathon te gaan lopen? Vergeet dan niet om de nieuwe haargel van Taft, de Taft Power Gel Marathon met de high-endurance te gebruiken! Met deze haargel loop je alle Kenianen eruit en sta je als een koning op het podium.

Taft Power Styling Marathon Gel

De Marathon Gel van Taft is de eerste haargel van Taft die je haar 48 uur in model kan houden. Is dit nodig? Nee niet echt, tenzij je een keer opgesloten in de lift zit of op een game camping zit. 12 uur is meer dan genoeg, maar het staat natuurlijk leuk op de verpakking. De Marathon Gel is verder een prima product, het kan je haar zeker een dag in mode houden zonder dat het plakkerig aanvoelt of uitdroogt. Bovendien hoef je niet veel van deze haargel te gebruiken, het is een sterke haargel.

Gelkoning: Een nieuwe haargel van Taft. Een prima product om je haar een dag in model te houden!

Taft marathon haargel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online verkrijgbaar bij: deonlinedrogist.nl

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

  • Type haar: kort
  • Gemiddelde prijs: €6,99 per 300 ml

De Taft Marathon Gel gebruiken

De haargel is geschikt voor kort haar en is het best te gebruiken in handdoekdroog haar. Doe een beetje Marathon Gel in je handpalmen:twee vingertoppenen warm het een beetje op. Doe de gel vervolgens in je haar en style je haar door te beginnen bij de haarwortels. Ga snel te werk, deze haargel droogt snel op!

Met deze gel kun je prima je kapsel een dag in model houden en het is aan te raden om een kleine hoeveelheid te gebruiken. De gel is uitwasbaar met shampoo en doe dit ook dagelijks.

Reacties zijn gesloten.