Geplaatst op 1.551 Reacties

Taft Marathon haargel

Van plan om binnenkort de marathon te gaan lopen? Vergeet dan niet om de Taft Power Gel Marathon met de high-endurance te gebruiken! Met deze haargel loop je alle Kenianen eruit en sta je als een koning op het podium.

Taft Power Styling Marathon Gel

De Marathon Gel van Taft is de eerste haargel van Taft die je haar 48 uur in model kan houden. Is dit nodig? Nee niet echt, tenzij je een keer opgesloten in de lift zit of op een game camping zit. 12 uur lijkt ons meer dan genoeg. Het is een prima product en kan je haar zeker een dag in model houden zonder dat het plakkerig aanvoelt of uitdroogt. Bovendien hoef je niet veel van deze haargel te gebruiken.

Taft marathon haargel

De Taft Marathon Gel gebruiken

De haargel is geschikt voor kort haar en is het best te gebruiken in handdoekdroog haar. Doe een beetje Marathon Gel in je handpalmen en warm het een beetje op. Doe het in je haar en style het door te beginnen bij de haarwortels. Ga snel te werk, deze haargel droogt snel op! Met deze gel kun je prima je kapsel een dag in model houden en het is aan te raden om een kleine hoeveelheid te gebruiken. Je kunt de gel uitwassen met shampoo.

Reacties zijn gesloten.