Gepost op

Wat is de sterkste gel?

Wil je echt een extreem kapsel dat alle weersomstandigheden doorstaat? Er zijn veel soorten gel op de markt, maar welke haargel is nu het sterkst? Gelkoning testte een aantal gelsoorten om de sterkste gel te vinden:

Got2b Glued

Een gel die zeer geschikt is voor bijvoorbeeld het maken van een hanenkam of een ander extreem kapsel is Got2b Glued. Volgens Schwarzkopf beweegt je haar zelfs niet in een windtunnel en is de gel bovendien waterproof. De gel is pas te verslaan wanneer je shampoo gaat gebruiken.

De gel is het best te gebruiken op handdoekdroog haar. Doe een beetje gel in je handpalmen en meng het goed door elkaar. Je krijgt je haar het beste rechtop door vanaf de haarwortels naar boven te werken. Door op de punten een beetje extra gel te gebruiken ben je er zeker van dat die windtunnel geen kans maakt. Deze gel is onder andere hier verkrijgbaar.

Haargel Got2b Glued

Online verkrijgbaar bij: Drogisterij.netDe online drogist.nl en Bol.com

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

MAXX Power Gel

De sterkste gel van Taft heet MAXX Power Gel en heeft een holdlevel van 8. Volgens Schwarzkopf biedt de gel maximale versteviging en houdt het je haar 24 uur in model. De gel is erg sterk en hierdoor hoef je ook weinig gel te gebruiken. Deze gel is zeer geschikt voor stekelige kapsels en extreme creaties.

Bij het gebruiken van deze gel moet je opletten dat je snel te werk gaat, want de gel is al binnen een paar minuten opgedroogd en vervolgens keihard. De gel is het best te gebruiken op handdoekdroog haar en ook bij deze gel moet je bij de haarwortels beginnen. De gel is alleen uitwasbaar met shampoo. Deze gel is onder andere hier verkrijgbaar.

Maxx power gel

 

Online verkrijgbaar bij: Drogisterij.netDe online Drogist.nl en Bol.com

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

Survivor Gel Ultimate Hold

Deze gel is ontwikkeld om de extreemste weeromstandigheden te doorstaan. Volgens Garnier blijft je haar de hele dag in model zitten. Zelfs bij een luchtvochtigheid van 80% en bij een hitte tot 50°C. Ook deze gel is het best te gebruiken op handdoekdroog haar en krijg je het haar het beste rechtop door bij de haarwortels te beginnen. De gel houd je kapsel zeker een dag in model.

Fructis Style Survivor Gel

 

Online verkrijgbaar bij: Drogisterij.net en De online Drogist.nl

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

Studio Line Indestructible

Dit is een gel die een zogenaamde bounce back technologie heeft. Dit betekent dat de gel telkens weer in model valt wanneer je bijvoorbeeld je handen door je haar haalt. Volgens L’Oreal blijft deze gel 24 uur lang zitten. De gel is te gebruiken door een kleine hoeveelheid in je handpalmen te kneden en te gebruiken in handdoekdroog haar. Voor een stekelige effect trek je het haar vanaf de haarwortels naar boven toe.

Indestructible Gel Studio Line

 

Online verkrijgbaar bij: Drogisterij.net en De online Drogist.nl

Gel-koningsgehalte: Gel-koningsgehalteGel-koningsgehalteGel-koningsgehalte

Reacties zijn gesloten.