Geplaatst op 1.448 Reacties

Wat is de sterkste gel?

Wil je een cool kapsel creëren, maar kun je geen sterke haargel vinden? Wij hebben voor jou onderzocht wat de sterkste haargel is voor het maken van een stekelig kapsel of een hanenkam.

Het kiezen van een sterke haargel

Bij het kiezen van een sterke haargel moet er eerst weten wat je wilt. Wil je dat het haar langdurig in model blijft? Moet het keihard worden? Of wil je dat het alle weersomstandigheden doorstaat? Op verpakkingen kun je vaak al aan zaken als een hold level aflezen hoe sterk een haargel is. Wij selecteerden voor jou een aantal waar wij enthousiast over zijn:

Got2b Glued

Dit is een zeer geschikte haargel voor het maken van extreme kapsels zoals een hanenkam, spikes of andere puntige kapsels. Schwarzkopf heeft de Got2b Glued getest in een windtunnel en beweert dat je haar zelfs dan in model blijft zitten. Je zult het zelf moeten ervaren.

Je kunt deze haargel het best te gebruiken op vochtig of handdoekdroog haar. Knijp 1 keer in de tube om de gewenste hoeveelheid haargel te krijgen. Warm het op in je handpalmen en verdeel het gelijkmatig over je haar. Met je vingertoppen kun je het haar in een stekel of punt te draaien. Door op de punten een beetje extra got2b Glued te gebruiken maak je het kapsel nog net wat steviger.

Haargel Got2b Glued

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.net en Bol.com

Taft Maxx Power Gel

De sterkste gel van Taft heet MAXX Power Gel en heeft een holdlevel van 8. Volgens Schwarzkopf biedt de haargel maximale versteviging en houdt het je haar 24 uur in model. Het is erg sterk, plakt goed en je hebt maar een klein beetje nodig om je haar te kunnen stylen. Zeer geschikt voor stekelige kapsels en extreme creaties.

Gebruik deze haargel in ct in model blijft zitten. Verdeel de gel gelijkmatig in handdoekdroog haar en ga snel te werk. De gel droogt snel op. Was de haargel na gebruik uit om je haar fris te houden.

Taft Maxx Power Gel

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.net

Garnier Fructis Style Survivor Gel

Wanneer je op zoek bent naar een iets minder extreme haargel dan de bovenstaande, dan is de Survivor Gel iets voor jou! Het is een haargel die de weerstand van cactus gebruikt om je style te sterken tegen water, hitte en wind. Volgens Garnier blijft je haar zelfs bij een luchtvochtigheid van 80% en bij een hitte tot 50°C in model zitten.

Breng deze haargel in op handdoekdroog haar. Je krijgt het haar goed omhoog door vanaf de haarwortels, je haar omhoog te trekken. Deze haargel zorgt ervoor dat je haar een dag goed in model blijft zitten.

Garnier Fructis Style Survivor Gel

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.netLoreal Paris Studio Line Indestructible Special Fix

Dit is een haargel die een zogenaamde bounce back technologie heeft. Dit betekent dat de gel telkens weer in model valt wanneer je bijvoorbeeld je handen door je haar haalt. Volgens L’Oreal blijft deze gel 24 uur lang zitten. De gel is te gebruiken door een kleine hoeveelheid in je handpalmen te kneden en te gebruiken in handdoekdroog haar. Voor een stekelige effect trek je het haar vanaf de haarwortels naar boven toe.

Loreal Paris Studio Line Indestructible Special Fix

Online ook verkrijgbaar bij: Drogisterij.net

Reacties zijn gesloten.